Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye

Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye

İç Anadolu » Sivas » Sivas
6.750₺
  • 6.750₺
    İç Anadolu » Sivas » Sivas
Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye
 
Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye Özellikli Akülü Tekerlekli Sandalye
Roltec Vision- Akülü engelli arabası Aküler ve tekerler yeni takılmıştır tüm fonksiyonlar çalışır durumda saglam araçtır. Özellikleri. saatte 10km hız Ayaklıklar tek tek veya ikisi birden kaldırılır indirilebilir. Sırtlık yatar konuma kadar ayarlanabilir Aturma Acısı ayarlanabilir Yükseklik ayarkanabilir (masa altına yaklaşıp girmek icin kolaydır veya yüksege uzunmada kullanılabilir) Hem sürme kumandasından hemde ayrı yan kumandadan tüm fonksiyonlar ayarlanabilr. Şarj aleti ile birlikte.(bozulmuştu o tamir oldu bir sıkıntı yok. Babam İcin almıştık fakat kullanmak nasip olmadı.
  • #3988334
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.