Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy

Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy

Marmara » İstanbul » Çekmeköy
60₺
  • 60₺
    Marmara » İstanbul » Çekmeköy
  • Özel ders / Spor dersleri

  • Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy
  • İlan no#3999881
Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy
 
Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy Özel Tenis Dersi İstanbul Çekmeköy
Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar Hafta İçi Gündüz, Hafta İçi Akşam, Hafta Sonu Gündüz, Hafta Sonu Akşam Özel Ders Tecrübesi Tenisi Üniversitede Ticari amaçlı öğrenen antrenörlerden değilim. *1995 senesi 15 Yaşında Oturduğum sitede Tenis sporuna başladım. *2000 Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunu Kazandım *2000-2002-2003 19 Mayıs Üniversite Tenis Takımında yer alarak Türkiye Üniversiteler arası 1. ve 2. lig yarışmalarına katıldım. *2003 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tenis Yaz Okulu Antrenörlüğü yaptım. *2004 yılında Tenis Uzmanlık belgesi aldım. *2004 1. Kademe Tenis Antrenörlüğü belgesi aldım. *2004 Yılı Samsun Tenis İhtisas Kulübü (SATİK) 8-11 Yaş ve 11- 16 Yaş Tenis Yaz Okulu Antrenörlüğü yaptım. *2007 Yılında İstanbul'a Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandım. *2009 dan bu yana İstanbul Anadolu yakasında grup ve özel tenis dersleri veriyorum. Ders verdiğim sitelerden bazıları; Villa Belde (Çekmeköy) Sinpaş Aquacity 2010 (Ümraniye) Sinpaş Central Life (Dudullu) Sinpaş Kelebekia (Sancaktepe) Suryapı ADAPARK (Ümraniye) Aktürk Rapsodi Evleri (Çekmeköy) Antorman (Çekmeköy) Antrium (Ümraniye) Soyak Yenişehir Kibele Evleri (Ümraniye) Taşdelen Neveser Konakları (Çekmeköy) FibaLife (Çekmeköy) Palmadoro (Taşdelen) Ekşioğlu Serena Evleri (Çekmeköy) Gökdeniz Villaları (Çekmeköy) Mesa evleri (Çengelköy) Kişisel Bilgiler TELEFON NUMARAM 0506 645 4727 Tenise yeni başlayacaklar. Daha önceden oynamış ama yarım bırakanlar. Tenisi bilip partner bulamayanlar. İşten gelip spor yapmak isteyenler. Beden Eğitimi öğretmeninden Tenisi dürüstçe, düzgünce, uygun fiyata, en kısa sürede öğrenin. Devlet Okulunda Kadrolu Beden Eğitimi Öğretmeniyim. Uzmanlık Alanım Tenis Antrenörü Belgesine sahibim. Tenise yeni başlayacaklar. Daha önceden oynamış ama yarım bırakanlar. Tenisi bilip partner bulamayanlar. İşten gelip spor yapmak isteyenler. Beden Eğitimi öğretmeninden Tenisi dürüstçe, düzgünce, uygun fiyata, en kısa sürede öğrenin.
  • #3999881
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Spor dersleri
  • ANKARA BİREBİR YÜZME DERSLERİ - MAVİADA

    *Özel Yüzme derslerimizi; Ankara Swissotel Kapalı yüzme havuzunda yapmaktayız. D ...

  • ÖZEL TENİS DERSİ

    6-15 yaş çocuklara özel tenis dersi vermekteyim. Birlikte kararlaştıracağımız al ...

  • Antalya Özel yüzme dersi

    Antalya Yetişkin Yüzme Kursu Yüzmeyi biraz bilmek ya da bilmemek risk tir. Hay ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.