Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl

Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
149₺
  • 149₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl
 
Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl Ortaköy Merkezde Sahile 1 Dk.Ful Eşyalı Günlük Kiralık Daire 149 tl
EVİNİZDEKİ GÜVEN KONFOR VE RAHATLIĞI BULACAĞINIZ DAİREMİZ Yurt içi ve yurt dışı misafirlerimizin iş sağlık tatil v.b. uzun veya kısa süreli konaklama ihtiyaçları için günlük kiralıktır. İstanbulâââ ¬ââ ¢un merkezi Beşiktaş Ortaköy'ün merkezindeki eviniz sahilde geç saatlere kadar hizmet veren Eğlence mekanları Restorant Bar Nargile kafe Çay bahçeleri ve Alışveriş merkezi Marketler ve Toplu taşıma araçlarına bir dakika uzaklıkta. Havaalanına otuz dakika Şehir merkezine beş dakika uzaklıkta. Beşiktaş Taksim Şişli Eminönü Sultanahmet Kadıköy Üsküdar ve bir çok merkezi semte toplu taşıma araçları ile kolay ulaşım. Dairemiz 5 katlı apartmanın 4.katında kot farkından 2.kat konumunda Ailelerin yaşadığı nezih bir apartman dairesidir.Güney cepheli güneş alan tüm odaları gün ışığı ile aydınlık ferah Boğaziçi köprüsü manzaralı kombili klimalı iki oda bir salon banyo mutfak ve holden oluşmaktadır. Samsung Smart 116 ekran Ful HD Led Tv, internet bağlantısı ile bilgisayar olarak kullanılabilir. Ulusal ve Uydu Tv kanalları, Tivibu Tv sistemi, sınırsız TTNET internet, hoşgeldiniz ikramımız sıcak ve soğuk içecekler buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinası mini fırın kettle ütü fön makinası havlu şampuan ve ful mutfak eşyaları ile 5 yıldızlı otellerde bulunmayan 190 x 150 ebadında astım ve alerjilere karşı test edilmiş Avrupa çift kişilik visco pedli bazalı yatak ve 190 x 110 ebadında 2 adet İstikbal Bellona çekyat kanepe ile 4 kişi konaklama kapasitelidir. NOT : EN AZ 2 GÜN KİRAYA VERİLİR. İrtibat:Murat beyâââ ¬"
  • #3644397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.