Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL)

Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL)

Marmara » İstanbul » Kartal
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL)
 
Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL) Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL) Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL) Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL) Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL) Orjinal Tester Parfüm Satışı - 300 Çeşit Ürün Tek Fiyat (50 TL)
Herkese selamlar, Yüksek kalite tester parfüm satışına merhaba derken bir kampanya başlatarak herkesin ürün kalitesini görmesini sağlamak istedim. Ürünlerim yurt dışı kaynaklıdır, herhangi bir ihale yada sahte doldurma temini ile alınmamaktadır. Ürünleri 50 TL satış fiyatı ile sizlere sunacağım, ürünler sıfırdır kutusunda ve kesinlikle kullanılmamıştır. Kalıcılığı ve kalitesi yüksek ürünlerdir. Elimde yaklaşık 300 çeşit ürün bulunmaktadır. Dilediğiniz ürünü belirtmeniz yeterli. Tekil ürünlerde kargo alıcıya aittir. Siparişleriniz alışveriş saatinize göre gün içerisinde ya da ertesi gün direk kargoya verilir. 5 adet ve üzeri alımlarda kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır. Toplu siparişleriniz için iletişime geçebilirsiniz. Toptan ürün alımlarınızda da yardımcı olabilirim. Detaylar için 7/24 iletişime geçebilirsiniz. İletişim için tel: 7/24 iletişime geçebilirsiniz.
  • #4151651
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.