Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli

Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli

İç Anadolu » Ankara » Sincan
250₺
  • 250₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli
 
Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli Orjinal FM Radyo Ses Mikseri Otomatik Dj Mikrofon Özellikli
Otomatik Dj Mikrofonu Özelliği ( Mikrofon Açılınca Müzik Seviyesi Otomatik Olarak Düşer, Fon Müziği Görevi Yapar. Mikrofon Kapatılınca Tekrar Ses Yükselip Eski Ayarladığınız Seviyeye Gelir. Bu Özellik Çok Önemli ve Kullanışlı Bir Özelliktir. Her Mikrofonu Açtığınızda Ses Ayarı İle Uğraşmanıza Gerek Kalmaz. Her Mikserde Bulunmaz, Sadece Bu Cihaz Gibi Orijinal Radyo Mikserlerinde Bulunur. Resimde de Görüldüğü Gibi Mikserimiz Orijinal TAVIAN Malıdır. ÇİN MALI DEĞİLDİRâ⬦ Cihazın Bütün Özellikleri Çalışır Durumdadır. Full Stereo ve Cd Kalitesinden Daha Kaliteli Tonları ve Sesi Vardır. Üç Ay Önce Elektronikçi Tarafından Bakımı ve Temizliği Yaptırılmıştır. Cihaz Sıfır Alınmış ve Sadece Bir Radyoda Kullanılmıştır. Bilgisayar Programları İle Uğraşmayın Böyle Bir Profesyonel Cihazla En Kaliteli Yayını Yapın. Radyoyu Devir Ederken Alıcı Kişinin Parası Yetmediğinden, Bazı Cihazlar Geri Alınmıştır. İşte Buda Onlardan Birisi. İhtiyaç Fazlası Olduğundan Uygun Fiyata Satılıktır. Alın ve Sorunsuz Kullanın. Şimdiden Hayırlı Olsunâ⬦ 1 Adet Profesyonel Dj Mikrofon Girişi 1 Adet Konuk Mikrofon Girişi 3 Adet Canlı Telefon Bağlantısı İçin Veya Enstrüman Girişi 4 Adet Bilgisayardan Veya Müzik Çalarlardan Müzik Girişi İki Ayrı Kanalda Çalan Müziklerin Birbirine Geçişini Kesintisiz Sağlar (cross fader) 14 Band Equlizer hassas ton ayarları, Güçlü ve Net Bas - Tiz Ayarları Mikrofona veya Müziğe Echo yani Yankı Efekti Verebilme ve Zaman Ayarları. 7 Ayrı Monitör Çıkışı ve Farklı Dış Sesten veya Stereo Kulaklık Çıkışından Dinleme. 8 Adet Efekt Sesleri ( Telefon ââ¬" Siren ââ¬" Ambulans ) Ve Benzeri. Ses Ayarı Yapabilme. Dijital Led Işıklı Ses Çıkışı Göstergesi. Resimde de Gördüğünüz Gibi 8 Adet Ses Girişi, İki Adet Mikrofon Girişi, 4 Adet Ses çıkışı (Fm Verici ve Aux Çıkışı) Artı Stereo Kulaklık Çıkışı Mevcuttur. Türkiyeââ¬â"¢nin Her Yerine Kargo İle Gönderilirâ⬦ Kargo Ücreti Alıcıya Aittir.
  • #3102912
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.