Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire

Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire

Marmara » Tekirdağ » Kapaklı
140.000₺
  • 140.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Kapaklı
Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire
 
Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire Organize Emlak Konutları Çınar-2 Bloklarında Sahibinden 3+1 Daire
Dairemiz Kapaklı Organize Emlak Konutlarında Çınar Bloklarında (Çınar-2 , kat 2 ve daire 5 ) güney ve batı cephelidir. Evimize ekstra yaptıklarımız : Evin tamamının boya ve stropiyeri yapıldı. Evin tesisatının bakımı yapıldı. Evin tamamı laminant parke yapıldı. Çelik kapı ile giriş kapısı yenilendi. Banyo ıslak zemin yenilendi. Banyo lavabo dolabı yapıldı. Banyo duşakabini yenilendi. Banyo ve küçük tuvaletin klozeti yenilendi. Tüm mutfak dolapları yenilendi. Mutfak, banyo ve balkonda ekstra kullanışlı dolaplar yapıldı. Mutfak aspiratörü yenilendi. Mutfak tezgahı granit tezgah ile yenilendi. Girişe portmanto yapıldı. Balkon pvc ile kapatıldı. Mutfak doğalgazı bağlandı ve aboneliği yapıldı ... Kısaca evin kapısı açılacak ve eşyalar getirilip yerleşilecek :)
  • #4023802
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.