Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz

Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz

Ege » Manisa » Akhisar
2.550₺
  • 2.550₺
    Ege » Manisa » Akhisar
Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz
 
Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz Omis Pastane Mikseri - İlk Sahibinden - Sorunsuz
Omis Pastane Mikseri - 60 lt ve 120 yumurtalıktır. Bilenler bilir çok kuvvetli motoru vardır. Hiç arıza vermemiştir. Biz ilk sahibiyiz. 7 yıl boyunca kendi işimizde kullandık. Hiçbir yerinde sorun yoktur. Motoru, kolları, yatakları vs. her şeyi sıfır gibidir. Alan yıllarca kullanacaktır. Sıfır fiyatı 6 bin tl civarındadır. Yanında, Çırpma teli ve hamur yoğurma orağı verilecektir. Bilmeyenler için yazayım: 120 yumurtadan pandispanya hazırlığını çırpabilmektedir. 10 kg undan baklava veya 10 kg undan kuru pasta hamurunu zorlanmadan yoğurabilmektedir. Resimde gördüğünüz makinanın kendisidir. Alıcı adam arasın. Ben bu işin ticaretini yapmıyorum. Pastane işletiyorum. Tutulan bir alet olduğu için çabuk satılacak zaten. Lütfen ciddi alıcılar arasın. Mehmet Zeki Günay 0542.674.6400 Manisa - Akhisar Not : Elimizde satılık Ceviz öğutme makinası ve Sevel dönerli teşhir dolabı da vardır.
  • #3875001
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.