ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA

ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA
 
ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİNDE KAMPANYA
2005 yılı Haziran ayında Özel Özge Güvenlik Eğitim Merkezi adı altında kuruldu. Öğrenci ve başarı odaklı eğitim anlayışı ile sektörde var olan Özge Güvenlik, 2006'da Ereğli Özge, 2007 yılında Beyşehir Özge olarak gençlere meslek sahibi yapmak adına yatırımlar yaptı. Ereğli ve Beyşehir'deki eğitim kurumlarımızı, belirli bir süre işletmeciliğini yaptıktan sonra şehrin girişimci ruhlarına devretme kararı alarak onlara destek sağladık. Neler Yaptık Bu süre zarfı içerisinde 5000'e yakın özel güvenlik mesleğine adım atmak üzere kursiyerimize sertifika verdik. Bu kursiyerlerimizin birçoğu Konya ve ülkenin birçok şehrinde görevlerine başladılar ve geleceğine güvenle bakan Özel Güvenlik Personeli oldular. Kurumsallaşma Süreci Başlattık 2013 yılında İçişleri Bakanlığının zorunlu tutması ile birlikte şirketleşme sürecimizi başlatarak, Özel Mevlana Güvenlik Koruma Hizmetleri Ltd. Şti. adı altında kurumsallaşma kararı aldık. Eğitim kurumumuzun yanı sıra şirket faaliyet izin belgesi alarak çeşitli kamu kurumu ve özel sektörde özel güvenlik personellerinin işe başlatmalarını yaptık. Markalaşıyoruz Özel Mevlana Güvenlik ve Koruma Hizmetleri ismi ile markalaşma sürecimizi de başlatmış bulunuyoruz. Marka bilinirliği ve sosyal marka stratejimiz ile hem Özel güvenlik personellerimiz, hem de proje sahibi firmalarımız ile iletişimimizi daha sıkı ve güvenilir boyutlara taşırken, sektördeki özel güvenlik personellerin de sıkıntılarını dinleyen bir marka olma hedefimiz bulunmaktadır. Sevgili Gençler; Sizlerde, Özel Mevlana Güvenliğin hem internet sayfasından hem de sosyal ağlardaki iletişim platformları aracılığı ile bizlerle iletişim kurup, geleceğinize dair yeni bir meslek sahibi olmak için ilk adım olan özel güvenlik eğitimini kurumumuz bünyesindeki değerli eğitmenlerimizden alarak, özel güvenlik personeli adayı olabilirsiniz. Sizleri, dinleyen ve anlayan bir marka olarak Özel Mevlana Güvenlik ve Koruma Hizmetleri'ne bekliyoruz.
  • #3888541
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.