ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ

ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ

Marmara » İstanbul » Ümraniye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ
 
ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ ÖZEL ALO YURT İÇİ YURT DIŞI CENAZE NAKİL HİZMETLERİ
Hakkımızda Recai Suer Açil Ulaşım Hattı Gsm(0530) Alo Yurtiçi - Yurtdışı Ambulans ve Cenaze Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. nsana en son verilmesi gereken Saygı ve Kusursuz Hizmet İçin Varız... " Dini Kurallara ve Her Dine Uygun Kaliteli, Cenaze Malzemeleri İle Tam Donanımlı Soğuk Havalı, Araçlarımız ve Tecrübeli Ekibimizle hizmetinizdeyiz... . Neler Yapıyoruz ?Yerli Cenaze (Yurtiçi ve Yurtdışı)Uluslararası Cenaze KarşılamaUluslararası Cenaze NakliHazırlanan Evraklar - Şehir içi ve şehirler arası cenazenin hazırlanması, Nakli ve Defni işleri - Cenazenin evinden, hastaneden yada bulunduğu yerden alınarak gerekli tüm işlemlerin tamamı yapılarak ( ölüm raporu, yıkama, kefenleme, tabutlama, nakil belgesi) nakil işlemi gerçekleştirilir. - Cenazenin hazırlanması - Ölüm raporunun alınması - Evden alınıp morga kaldırma işleri - Yıkanması, kefenlenmesi - Çinkolu tabuta konması - Yeşil örtüsünün örtülmesi - Belediye yol belgesinin alınması - Camii ve mezarlığa nakil işlemleri Dünyanın her yerinden gönderilen cenazelerin ve gerekli evrakların havaalanından alınarak sahibinin istekleri doğrultusunda nakli ve defni yapılır. Cenazenin bulunduğu yerden alınıp morga konması, - Gerekli bütün evrakların hazırlanması - Cenazenin temizlenip tahnitinin yapılması - Cenazenin kendi örf ve adetlerince hazırlanıp istenilirse giydirilmesi - Uluslararası transfere uygun şekilde tabutlanıp doktor kontrolünden geçtikten sonra tabutun kapatılıp mühürlenmesi - Konşimentonun alınması - Cenazenin havaalanından istenilen yere transferi işleri Doktor tarafından düzenlenen ölüm raporunun veya savcı tarafından düzenlenen defin ruhsatının ve otopsi raporunun alınması - Mernis ölüm tutanağının alınması - Çok dilli ölüm tutanağının alınması ( Formül C) - Tahnit Raporu - Yol izin belgesi - Konşimento - Ölüm raporunun noter tasdikli çevirisi - Gümrük işlemleri ... Cenaze HizmetleriCenaze Hizmetleri Hizmetlerimiz - Tam donanımlı cenaze nakil araçlarımız bulunmatadır. - Hastaneden veya evden alınıp yıkatılması, ilaçlanıp hazırlanışı sağlanır. - Her türlü yerli ve yabancı çinkolu tabutlarımız mevcuttur. - Defin işlemleri, mezar yeri ve tabut işlemlerinin takibi sağlanır. - Mezar yerine çelenk, çiçek veya farklı istekler yerine getirilir. - Cenaze araçları ile birlikte konvoy, otobüs, minibüs ve taksi hizmetimiz bulunmaktadır.
  • #3403880
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.