ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR

ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
110₺
  • 110₺
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR
 
ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR ORJİNAL DAMIZLIK LİGHT SUSSEX VE AUSTRALORP TAVUKLAR
Tavuklarımız kendi makinemizden çıkardığımız çoğunlukla yurtdışı menşeili kanlardan gelmektedir. En yaşlısı 10 aylıktır. Kesinlikle "çıkma tavuk" tabir edilen yaşlı ve son yumurtalarını verecek tavuklar değildir. Resimler orjinal kendi resimleridir. Sağlık problemleri yoktur. Dezanfekteli özel havalandırmalı kümeslerde akşam kalmakta gündüzleri bahçemizde serbest olarak gezmektedirler. CP yemin yanı sıra arpa, buğday ve mısır takviyeleri bahçemizde yetişen doğal semizotu ve başka yabani otlar, yine bahçemizden çıkan sebze yaprakları ve meyveler ile beslenmektedir. Ayrıca bahçemiz düzenli olarak çapalanmakta dolayısıyla topraktan böcek vs. bulmaları sağlanmaktadır. Yarka ve civcivler içinde sipariş alınır. Kan değişimi, damızlık, süs veya sofralık yetiştirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca kendi makinemden aldığım bıldırcınlarında yumurtalarını ve etlerini satmaktayım. Sofralık ve kuluçkalık olarak fiyat alabilirsiniz. Aynı zamanda yumurtalarınız için kuluçka hizmetimizde mevcuttur. Aynı zamanda Light Sussex ve Australorp cinsi horoz satışımızda vardır. 1 den fazla alımlarda pazarlık yapılabilinir. Diğer ilanlarıma bakmanızı tavsiye ve rica ederim. Tavuk alımınızda beni seçmenizi umar iyi günler dilerim.
  • #3911956
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.