ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX

ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX

Marmara » Balıkesir » Burhaniye
90₺
  • 90₺
    Marmara » Balıkesir » Burhaniye
ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX
 
ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX ÖREN AKÇAY ARASINDA İMKO TATİL SİTESİNDE KİRALIK YAZLIK DUBLEX
yazlık dublex olup full eşyalıdır.mutfak gereçleri tamdır. 3 tane balkonu vardır.3 tarafı bahçedir. denize 10 dk yürüyüş mesafesindedir.aracı olmayanlar için sitenin 15 dakikada bir denize götüren aracı vardır.site içerisindedir. site çocuk ve büyük yüzme havuzludur.araçla ören ve akçaya 5 dk. edremit ve burhaniyeye 7 km .dir.site kameralı ve özel güvenliklidir.otopark sorunu yoktur .çocuk parkı, futbolvebasket sahası mevcuttur.internet cafe ve çay bahçesi vardır. yakın civarda denize girilecek yer çoktur.günlük 90 tl dir.
  • #2587417
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.