Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli)

Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli)

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli)
 
Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli) Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli) Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli) Nostaljik Ahşap Radyo Toptan (4 Renk Seçenekli)
TOPLU ALIMLARDA FİYAT ALINIZ www.hediyepakette.com NOSTALJİK AHŞAP RADYO Ceviz ağacından el işçiliği ile yapılmış, FM Band alıcılı, antika görünümlü radyo. Nostaljinin çekiciliği, tasarım ve şıklık bir arada. İster evinizde ofisinizde kendiniz için, ister sıra dışı bir hediye tercihi olarak sevdikleriniz için. Ahşap gövdesi ile doğal görünümlü eşyalardan hoşlananlara hitap eden bir radyodur. Nostaljik tasarımıyla dikkat çeken bu ürün aktif olarak kullanımınıza hitap edeceği gibi dekorasyonunuz için de şık bir objedir. ""Bir zamanlar yalnızca radyolar vardı. Üzerleri dantelli, kocaman düğmeleriyle evlerimizin baş köşesinde bir kara kutu dururdu. O hantal görünüşlerine rağmen, çıkardıkları sesler ve nağmelerle ruhumuzun derinliklerine kadar işler, hoş sada bırakırdı gönüllerde. Teknoloji gelişti tv, bilgisayar, internetle tanıştık gözümüz, kulağımız sesten, görüntüden yoruldu artık. 4 adet kalem pil ile çalışır. Dilerseniz 6V adaptör ile de çalıştırabilirsiniz. Ebatlar: 11 x 7 x 16 cm. Teknolojinin gelişmesiyle yerini cd çalarlara, mp3 playerlara bırakan radyolar, evlerdeki yerini tekrar almak için dönüyor. Nostaljik radyo, sizi ve sevdiklerinizi eski günlere götürecek. ?Bizim zamanımızda televizyon bile yoktu. Radyodan dinlerdik ajansı? lafını hemen hemen herkes duymuştur. Dekoratif olmasının yanında gerçek radyo özelliği de olan Nostaljik ahşap radyo, o günlerin özlemini çeken büyükleri oldukça mutlu edecek bir hediye. Televizyonun olmadığı eski yıllarda radyo evlerdeki eğlence görevini üstlenirdi. İlk önce sadece ajans diye bilinen haberler dinlenirdi. Daha sonra Alaturka müzik yayını yapan radyolar çoğaldı ve nostaljik radyolar evde hiç susmaz oldu. O dönemleri özlemle hatırlayan sevdikleriniz, nostaljik gerçek radyo ile zamanda bir yolculuğa çıkacak. Ahşap nostaljik radyo ile müzik dinlemenin gerçek keyfini yaşayın! Özellikler: Nostaljik Ahşap Radyo 15*10*8 cm boyutlarında.Ürün 4 adet kalem pil ve 6 volt adaptörle çalışma özelliği bulunmaktadır.Piller ve adaptör ürün içeriğine dahil değildir.
  • #4172634
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.