Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi

Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi

İç Anadolu » Kayseri » Hacılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Kayseri » Hacılar
Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi
 
Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi Nevşehir Köpek Eğitim Merkezi
TEMEL ITAAT EGITIMI Verilen komutların tasma ile yerine getirilmesi. Öğretilen komutlar Oyun Öğretme Takip ( Yürü ) Otur Yat Kal Bekle Gel Hayır Aferin - Bravo Serbest İLER İTAAT: Temel İtaat Eğitimindeki Komutları Tasmasız Uygulama Geri Getirme (APORT) Engel Atlama Uzaktan Yat Otur Bekle Uzun Yat-Bekle Yabancıya Gitmeme Yabancıdan yemek yememesi Şekil olarak Temel itaat eğitimindeki komutlar ile aynıdır. Bu eğitimin farkı, köpek ile sahibi arasında her hangi bir tasma, flexi gibi köpeğin bağlı olduğu bir cisim bulunmamasıdır. BONUS ÖZELLİĞİ TAŞIYAN KREDİ KARTLARINA VADE FARKSIZ 12 TAKSİT İMKANI.... PET NAKİL ARAÇLARIMIZLA TÜM TÜRKİYEYE MOBİL HİZMET VERMEKTEYİZ...... Tel: Tel:
  • #3918756
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.