NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ "dört dörtlük bir arazi canavarı"

NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ "dört dörtlük bir arazi canavarı"

Ege » İzmir » İzmir
22.500₺
  • 22.500₺
    Ege » İzmir » İzmir
NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ
 
NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ
Dört dörtlük bir japon turbo dizel enjekte arazi taşıttı. NİSSAN TERRANO II SE 2.7 TDİ, 4X4, Model 1998, Gümüş Metalik Gri, Aracın motoru NİSSAN MAVİ MOTOR TİC. LTD. STİ. tarafından orjinal olarak değiştirilmiştir ve İstanbul Sanayı ve Ticaret Bakanlığın tarafından bu motor değişimi trafiğe tescil edilip onaylanmıştır (Gerekli belgeler v.s. mevcuttur). Yeni değiştirlmiş motorla toplam 12.500 km yapıldı. Masrafsız temiz bir araçtır. Nissan'dan 4x4 performanslı Jeep, güçlü Motor, konforlu iç dizayn, ahşap maun kaplamalı direksyon ve aksesuar, 2 kişilik katlanabilir koltuk, kaliteli "Pirelli Scorpion" arazi ve yol lastikleri, 4 lastiği yeni. "Yuasa" markalı japon aküsü yeni ve 2 sene garantilidir. Üst kaliteli amerikan markalı çelik halatlı ırgat (kumandası mevcut), arkasında römork için çeki demiri var. Vergiside çok düştü ! Hasan Şanlı (Proje Müdürü)
  • #2570873
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.