Muşda romörk satılık

Muşda romörk satılık

Doğu Anadolu » Muş » Muş
9.500₺
  • 9.500₺
    Doğu Anadolu » Muş » Muş
Muşda romörk satılık
 
Muşda romörk satılık Muşda romörk satılık Muşda romörk satılık Muşda romörk satılık Muşda romörk satılık Muşda romörk satılık
1988 Yılında akar demir doğrama ve zirai aletler adı altında faliete girdi.Mehmet Sabri AKAR tarafından 2003 yılına kadar failiyetini sürdürdü ve 2003 yılında kendini geliştirerek şirketleşti Şuan halen şirketimiz Sabri AKAR tarafından işletilmektedir. ALAKAR Zirai, tarımdaki gelişmelerle birlikte, artan taleplere karşılık verebilmek için üretim kapasite ve alanını arttırmıştır. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki tarım alanının gelişmesi ile bölge tarımına'da katkıda bulunmuştur. ÜRÜNLERİMİZ : Romörk imalatı , Konteyin , Su ve Yakıt tankları , Çöp vidonları , Traktör arka çeki terazi , Tarım yedek parçalarınıda bünyesinde barındırmaktadır , Yolcu durak kabinleri vs.
  • #2875980
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.