Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant.

Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant.

Marmara » İstanbul » Ümraniye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant.
 
Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant. Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant. Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant. Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant. Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant. Moonlayt bar devren satılık veya devren kiralık içkili muzikli restaurant.
Devren satilik veya devren kiralik verdigimiz isyeri olan ickili muzikli restuorant ve bar moonlayt isimli isletmenin ruhsati daimi olup acilis saati 08 00 kapanis saati 04 00 dur isletmemiz suan calisir durumda dir alemdag caddesi uzerunde necip fazil mahallesin dedir metro duragina ve metrogarden alis veris merkezinin 50 metre yanindadir isletmemizin suanki gunluk cirosu 6 ve 7 bin liradir ve istemenin cadde dedi giris kisminda paket servisi bolumu bulunmaktadir isletmenin gecmisi ayni yerde 24 senedir ve eski ismi murat muzikhol olarak bilinir isletmeyi verme sebebimiz iki ortak arasinda annasmazlik oldugundan daha hayirli olmasindan boyle bir devir etme karari almis bulunmaktayiz bizi lutfen isten anlayan ve ciddi olanlar ararsa seviniriz fiyat yazmadik ciddi olanlar isletmeyi gorduerinde fiyat konusulur.isletme kapasitesi 100 kilisiktir ve dekor ve butun kullanim esyalari yeni sifirlanmistir hersey muazzamdir.
  • #4153045
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.