Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum

Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum

Marmara » İstanbul » Kadıköy
750₺
  • 750₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum
 
Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum Mobilyalı Akvaryumlarımı ve Balıklarımı Toptan Satıyorum
ARKADAŞLAR İLGİLENEMEDİĞİMDEN DOLAYI 2 ADET AKVARYUM'UMU ve 12 ADET CİKLET BALIKLARIMI TOPTAN SATIYORUM. BÜYÜK AKVARYUM'UN UZUNLUĞU 100 CM GENİŞLİĞİ 40 CM BÜTÜN EKİPMANLARI İLE BİRLİKTE VERİCEM. AYRICA UZUNLUĞU 60 CM GENİŞLİĞİ 40 CM OLAN YEDEK'TE KÜÇÜK BİR AKVARYUM'UM DAHA VAR YAVRULUK NİYETİYLE ALDIĞIM ONU DA EKİPMANLARIYLA BİRLİKTE VERİCEM. BALIK OLARAK 2 ADET TÜL VATOZ, 2 ADET DİKENLİ VATOZ, 2 ADET FRONTOZA, 2 ADET TERS YÜZEN ÇÖPÇÜ, 1 ADET ASTRONOT, 1 ADET GREEN TERROR, 1 ADET ALBİNO HAYALET, 1 ADET ÇÖPÇÜ BALIĞIM MEVCUTTUR. BALIKLARIN ORTALAMA ÖLÇÜLERİ DECM ARASINDADIR. BALIKLARIN HEPSİ DE FİYATA TABİDİR. ALAN ARKADAŞ'A ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. NOT: LÜTFEN CİDDİ ALICI ARKADAŞLAR ARASINLAR YADA SADECE BALIKLAR İÇİN ARAMAYINIZ !!!
  • #3746494
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.