Mobil Röntgen ve Sağlık Tarama Ünitesi Satılık

Mobil Röntgen ve Sağlık Tarama Ünitesi Satılık

Marmara » İstanbul » Maltepe
45.000₺
  • 45.000₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Mobil Röntgen ve Sağlık Tarama Ünitesi Satılık
 
Mobil Röntgen ve Sağlık Tarama Ünitesi Satılık Mobil Röntgen ve Sağlık Tarama Ünitesi Satılık Mobil Röntgen ve Sağlık Tarama Ünitesi Satılık
ISUZU midibüs içerisinde yer alan Oldukça geniş hyn edilmiş, Röntgen, odiometre, kanalma ve kayıt bölümleri olan Mobil Sağlık Ünitemi satıyorum. Aracın yürüyeninde sorun yok. Motor sıfırlandı. Subab ayarları yapıldığında aracın yakıt tüketimi % 40-50 azalacak. Akü sıfırlandı, lastikler yeni. Bakımı yeni yapıldı, muayenesi Ekim 2012 de son. Röntgen bölmesi komple kurşun kaplı. Odyo bölümü tamamen ses izolasyonlu. Röntgen cihazı fiyata dahildir. Cihazın tüpü yenidir ve sıfır alınmıştır. Takıldıktan sonraçekim yapmıştır. Ortaklık içinde görüşülür. Firmam sağlık hizmetleri firmasıdır ve müşteri portföyü ortalama seviyededir. Maltepe Aydınevler ofisimizde aracı görebilirsiniz.
  • #3143676
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.