Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık

Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
295.000₺
  • 295.000₺
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık
 
Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık Mimaroba da kurumsal bir markanın franchıse bayi devren satılık
Büyükçekmece nin yeni parlayan yıldızı mimaroba'nın tam merkezinde toplu konutların dibinde Müşteri potansiyeli ve cirosu yüksek bölgenin ilk restoranlarından olan restoranımızla diğer işlerimizin yoğunluğu nedeni ile yeterince ilgilenemediğimizden devir etmek istiyoruz. İki katlı olan restoranımızın giriş kısmında 170 m2 artı teras bahçesi Çift WC, 6 mt boru tipi doğalgazlı açık alan ısıtma sistemi, çocuk oyun parkı, 2 adet paket servis motoru 2 adet tavan tipi split klima ve resimde görüldüğü gibidir. Alt katta ise 80 m2 alan içinde yönetim ofisi , depo, ardiye, bulaşıkhane ve hazırlık bölümü bulunmaktadır. Su arıtma sistemi, soğutma dolapları , dijital santral, tüm ofis ekipmanları.
  • #3890814
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.