Mersinde Müstakil ev

Mersinde Müstakil ev

Akdeniz » Mersin » İçel
75.000₺
  • 75.000₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
  • Emlak / Arsa / Satılık

  • Mersinde Müstakil ev
  • İlan no#1469543
Mersinde Müstakil ev
 
Mersinde Müstakil ev Mersinde Müstakil ev Mersinde Müstakil ev Mersinde Müstakil ev Mersinde Müstakil ev Mersinde Müstakil ev
MERSİN / YENİŞEHİR - MENTEŞ Mahallesi 2598 Sokakta 50. Yıl Münübüs Yolu Üzerinde , Tam imarlı, Müstakil tapulu, 300m2 arsa, 120m2 net bina oturumlu, 4 cephesi bahçe duvarla çevreli, iki demir bahçe kapısı, demir kapılı kapalı oto garajlıdır.Doğusu Toplu taşıma dolmuşlarının çalıştığı cadde, Güneyi Sokak, Batısı Sokak, Kuzey cephesi komşu binadır.Oturum planında oda dizaynında salon ara kapısı ile ev gece ve gündüz kullanımlı olarak yapılmıştır.(İki yatak odası ve banyoile salon , oturma odası ve mutfak koridor ara kapısı ile ayrılmıştır ) 1 –Güneş enerjisi (Gün ısı)mevcut ve çalışır durumdadır . 2 –Gün ısı hariç bir tonluk soğuk su yedek tankı çalışır durumdadır . 3 –Uydu çanak sistemi mevcut . 4 –Dam kapısı, iki ayrı bahçe kapısı, bine giriş kapısı, balkon ve kapalı araba garajı kapıları, demir kapıdır .Ayrıca tüm pencereleri ahşap ve koruma demirlidir . 5 –Bahçede meyve verir durumda, 21 tane her çeşit yetişmiş ağaçları vardır . 6 –Bina arsa ortasındadır, bahçe içindeki 4cephe bahçe yürüyüş bantları karo döşeli ve kenarları tuğla işlemeli ve yerden park gibi elektrikli karpuz lambalarla aydınlatmalıdır . 7 –Büyük bir kapalı sürme demir kapılı, içinde su ve elektirik tesisatı bulunan büyük bir kapalı araba garajı vardır . 8 -Tüm odalar mobilya kartonpiyerlidir . 9 –Üç zaman dilimli elektrik sayaçlı ve odalarda avizeler vardır . 10 –Taban karo döşeli ve temizdir . 11 –Mutfağı Afyon mermer olup mutfak mobilyası tavana kadar, özel yaptırılıp aspiratörü çalışır durumdadır . 12 –WC ve lavabosu iç içe ve ayrı kapıları vardır . 13 –Banyosu tam yapılı değil ama geniştir . 14 –Banyo WC üstü ara kat gibi ardiye deposu var , 15 –Bir tane klima çalışır durumdadır (24 000 Bütü .) 16 -Ciddi alıcılara duyrulur.Acil ihtiyaçtan kelepir fiyatına satıyorum . BAŞER DÖNERTAŞ ( 0 505 477 13 30 ) ( baserdonertas@hotmail.com)
  • #1469543
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Arsa
  3. Satılık
  • sanayi arsaları

    ARI EMLAK HAKKINDA Arı Emlak bulunduğu bölgede 15 yıldır ticari (kurumsal ...

  • GEBZE BİRİNCİ BÖLGEDE FABRİKA ARAZİSİ SATILIKTIR.

    GEBZE BİRİNCİ BÖLGEDE SATILIK FABRİKA ARAZİSİ. 7520 M2 . OTOBANA YAKIN.ULAŞIMI K ...

  • boluda sahibinden satılık arsa

    1300 mk olan arsamamız boluda olup yenice felakettin köyünde orman kenarında olu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.