Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl.

Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl.

Akdeniz » Mersin » Mezitli
120.000₺
  • 120.000₺
    Akdeniz » Mersin » Mezitli
Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl.
 
Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl. Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl. Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl. Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl. Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl. Mersin mezitlide sahibinden satılık lüks daire 120.000 Tl.
Mersin , Mezitli, Atatürk mahallesi, Hundai karşısındaki Migros'un Doğusunda Ana caddeye 75 metre mesafede 136 m2 daire sahibinden satılıktır.Evin ekstra özellikleri aşağıda olduğu gibidir. 1 - Apartman 4 katlıdır.2010 tarihinde yapılmıştır.Her katta 3 daire mevcuttur.Toplam 12 daire vardır.Zemin etüdü yapılmış olup, deprem talimatına uygun , birinci sınıf malzeme ile yapılmıştır.Asansörlüdür.Daire dükkan üzeri 1 ci kattadır. Güney - Kuzey - Batı cephelidir.Her iki yanında 12 m. Yol vardır.Araç park yeri mevcuttur.Zemin katta ortak kullanıma açık fazla eşya/malzeme bodrumu vardır.Aidatı 20 Tl.dir 2 - Salon ve odaların tabanı birinci sınıf laminant parke - Mutfak banyo, Wc ve antre seramik kaplıdır.Duvarlar alçı sıvalıdır.Salon ve mutfak balkonu katlanır cam ile kapatılmıştır.Mutfak balkonunda, extra erzak dolabı vardır.Banyoda asma tavanlı, geniş ve lüks duşa kabin ve lavabo+dolabı vardır.Mutfak Ankastre ocak+fırın+ davlumbaz ve aspiratör vardır.Doğalgaz tesisatı döşelidir.Gün ısı tesisatı vardır(ilaveten günısı da rezistantlı ısıtma sistemi de mevcuttur).Diyafon sistemi vardır 3 - Dairede birinci kalite Hırsız alarm sistemi mevcuttur(paradox marka/Kanada malı).Apartmanın dört tarafı otomatik aydınlatma ve kayıtlı kamera sistemi ile koruma altındadır.Pencereler dekoratif ferforje cumbalı demirlidir.Pencereler çift ısı camlı pvc dir.İç kapılar Amerikan panel kapıdır.Ana giriş kapısı kamera kontrollü ve ferforje demirdir.
  • #2949817
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.