Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa

Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa

Akdeniz » Mersin » Taşucu
100₺
  • 100₺
    Akdeniz » Mersin » Taşucu
Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa
 
Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa Mersin Taşucuda kiralık yazlık villa
Akdenizin Eşsiz Beldelerinden Mersin-Silifke- Taşucunda plaja 120 metre uzaklıkta satılık dubleks terasla tripleks. Güneş Enerjili, Klimalı, İsterseniz eşyalı. İkinci katında 2 odası ve tuvalet banyo(küvetli) bulunup aşağıda zemin katta salon, (banyo, wc, duş) ve mutfak bulunmaktadır. Teras katında büyük bir balkon bulunmaktadır. Her katta balkonları bulunmaktadır. 2 km doğusunda balık ve kuş cenneti güzel bir göl de bulunmaktadır (Akgöl). Günlük tekne gezileriyle tatilin zevkine varın. (8 saat ve yemekli 25 Tl, 2 saatlik ve eğlenceli gezi 5 TL) İSTERSENİZ SATILIK 90, 000 TL Kredi borcunu kapatacağım.Az bir pazarlık payı var. (Plaj kenarındaki villaların fiyatları 180, 000Tl ile 300, 000Tl arası değişiyor.) Bizimki kelepir fiyata, villa almak isteyen kaçırmasın bence). Seka arazisine turistik tesis, tatil köyü, beş yıldızlı otel yapılacağı konuşuluyor. Yapıldığında fiyatların iki katına çıkacağı söyleniyor. Ben bekleyemiyeceğim ne yazıkki. (Araştırın görün). (Çiçeği az olan resimler Aralık Ayında, Çiçeği çok olan resimler Mayıs ayında çekilmiştir)
  • #2198806
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.