Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız.

Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız.

Marmara » İstanbul » Göztepe
Görüşülür
Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız.
 
Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız. Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız. Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız. Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız. Masmavi Gözlü Husky Yavrularımız.
EVCİL HAYVANIN; CİNSİYETİ : Erkek veya Dişi DOĞUM TARİHİ : 05.12.2007 SAĞLIK KONTROLÜ : Parazit Tedavisi ve Aşıları Yapılmıştır. SECERE DURUMU : Yurtdışı Satışta olan tüm kedi & köpeklerimiz en iyi ırkların yavruları olmakla beraber tüm yavrular özenle seçilmektedir. Tüm yavru köpeklerimizin giriş ve çıkış tarihleri kayıt altına alınmakta zamanı gelen yavru köpeklerimiz hemen aşılanmaktadır. SİZLERE NELER SUNUYORUZ; 1) Irkının en iyisi evcil hayvan sahibi olabilme şansı, 2) Satış sonrasında lojistik destek, 3) Gece 12 ye kadar online danışma şansı, 4) Her türlü sağlık hizmeti ve garantisi, 5) Uygun fiyat, 6) Tüm evcil hayvan bakımları ile ilgili bilgi, 7) Eğitim, kuaför, pansiyon hizmetleri, eş bulma, yavruları sahiplendirme, 8) Hangi evcil hayvan ve hangi ırk olacağı konusunda beraber karar verme şansı, 9) Gurur duyacağınız bir evcil hayvan, 10) Hayatınızın en iyi dostunu SUNUYORUZ….. Msn messenger bağlantısından istediğiniz evcil hayvanı canlı olarak web cam aracılığı ile görebilirsiniz ..WORLD & HSBC kartlara 12 ay taksit imkanımız vardır.. Msn adresimiz: evcildostumsatis@windowslive.com Web adreslerimiz : http://www.evcildostum.org (Yapım Aşamasındadır.) İritibat Tel.: (0541) 566 08 90 Sabit Tel..: (0216) 567 10 29 Vet.Hek.Tel: (0535) 721 94 92 !!!!((((EVCİLDOSTUM))))!!!! Not: Bütün ırk köpeklerimiz bulunur. Kesin olarak öğrenmek için lütfen arayınız.
  • #103886
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • SİYAM KIZIMA ACİL EŞ ARANIYOR-Antalya

    1, 5 yaşındaki dişi siyam kedimi çiftleştirmek için acil bir siyam damat arıyoru ...

  • Yanıma arkadaş chinchilla cinsi yavru kedi arıyorum

    Şu ana kadar 3 tane kedim oldu ancak uzun zamandır kedim yok ve kedim olmasını ç ...

  • İzmirde sahibinden yavru İran (chinchilla) özel tür

    Kızımın allerjisi oldugunu ogrendıgımız için satmak zorundayım. 3 aylık Chinchil ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.