Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu

Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu

Ege » Muğla » Marmaris
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Marmaris
Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu
 
Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu Marmaris selimiyede kiralık apart otel beşsene havuzlu
MUĞLA MARMARIS SELIMIYE KÖYÜNDE FULL DENIZ MANZARALI 5 SENELIK KIRALIK APART OTEL 5000m2 büyüklüğünde içerisinde 3 büyük binadan oluşan( iki bina otel bir bina aparttır.yine aynı arsa içerisinde bir adet müstakil 2+1 ev bulunmaktadır. 23odadan oluşan ( 14 otel odası, 9 apart odası olmak üzere) tüm odalarda; klima, tv, buzdolabı, apartlarda mutfak ve mutfak araç gereçlerinin hepsi, duşkabin, deniz manzaralı balkonları bulunmaktadır. Denize 200 mt uzaklıktadır. Açık otoparkı, deniz manzaralı restaurantı, bar, yeşil alan, çamaşırhane, personel odası, wc, 90 m2 büyüklüğünde havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. tüm apart ve otellerdeki eşyalar yenidir. Not:lütfen telefonla iletişime geçiniz. Not: en az beş sene olmak kaydıyla peşin olarak verilmektedir.
  • #3809088
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.