Marmaris Selimiyede kiralık butik otel

Marmaris Selimiyede kiralık butik otel

Ege » Muğla » Marmaris
50₺
  • 50₺
    Ege » Muğla » Marmaris
Marmaris Selimiyede kiralık butik otel
 
Marmaris Selimiyede kiralık butik otel Marmaris Selimiyede kiralık butik otel Marmaris Selimiyede kiralık butik otel Marmaris Selimiyede kiralık butik otel Marmaris Selimiyede kiralık butik otel Marmaris Selimiyede kiralık butik otel
Muğla marmaris selimiye köyünde 6 odası bulunan, odalardan dört tanesi suit iki tanesi standart oda olup, binanın yanında taş müstakil 2+1 ev vardır. İstenirse otel odası olarak verilebilir veya restore edilip otel restaurantı yapılabilir. Havuz yapmak için alanda mevcuttur. Oda içerikleri; STANDART ODA da; bir çift kişilik yatak, iki komidin, bir elbise dolabı, mini bar, LCD tv, klima, geniş pencereler, makyaj aynası, puf, balkon, duşkabin, ayna dolaplı lavabo, wc, sıcak su, (güneş enerjili) vardır. SUİT ODAD DA; yatak odasında bir çift kişilik yatak, iki komidin, makyaj ayanası, puf, elbise dolabı, klima, ve salonunda bir konforlu çekyat, mini buzdolabı, tv, balkon, wc, duşkabin, sıcak su, ayna dolaplı lavabo vardır. Alan olarak 600 m2 bina olarak 85 m2 dir.
  • #3809104
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.