Manisada sahibinden satılık antika eşyalar

Manisada sahibinden satılık antika eşyalar

Ege » Manisa » Manisa
50₺
  • 50₺
    Ege » Manisa » Manisa
Manisada sahibinden satılık antika eşyalar
 
Manisada sahibinden satılık antika eşyalar Manisada sahibinden satılık antika eşyalar Manisada sahibinden satılık antika eşyalar Manisada sahibinden satılık antika eşyalar Manisada sahibinden satılık antika eşyalar Manisada sahibinden satılık antika eşyalar
Manisada sahibinden satılık antika ve bilgisayar eşyaları: 1. Oyun VCDsi(300 tane küçük oyun) 2. 3 boyutlu oyunlar (savaş, araba, helikopter, bowling, zombi, bilgi, uzay, bilardo, satranç, dama ve daha fazlası) 3.Filmler(Buzul çağı, Baykuş imparatorluğu, Bebek firarda, Son durak 5, Gizemli adaya yolculuk, Sağ salim, transit adındaki korku, macera, komedi, aksiyon, gizem dolu filmler) 4. Şarkılar 5. İlahiler 6.GTA serisi (GTA kurtlar vadisi, GTA vice city) 7.Küçük oyunlar 8.Antika paralar (yılları arası, ayrıca 1 kuruşta bulunmaktadır) 9.Antika bir çakmak 10.Kol saatleri 11.Mızıka 12.El emeği göz nuru boncuktan yapılma antika bir muska 13.Sallamalık tespihler, zincirler 14.Saat zinciri 15.Oyuncaklar (taso, araba, mıknatıs, kartlar, boncuk tabancası, küçük bilyeler, bisiklet süsleri, el feneneri, dinamo, döndürecek, büyük bilyeler, mantar tabancaları) not:Pazarlık yapılmaktadır.Takas yapılmaktadır.Kontör göndererek de takas yapılmaktadır.Değişik bir pazarlama ve eşya türü istiyorsanız lütfen ne istediğinizi yazınız.
  • #3507145
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.