Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart

Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart

Akdeniz » Antalya » Side
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Side
Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart
 
Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart Manavgat Side Aylık Kiralık Eşyalı Apart
*Ful Eşyalı 1+1 Apart Odası Ranzasız 600 TL Kira Bedeli + 200 TL Elektrik ve Su Bedeli Toplam 800 TL Her ay peşin tahsil edilir. *Ful Eşyalı 1+1 Apart Odası Ranzalı 700 TL Kira Bedeli + 200 TL Elektrik ve Su Bedeli Toplam 900 TL Her ay peşin tahsil edilir. *Ful Eşyalı 2+1 Apart Odası 800 TL Kira Bedeli + 200 TL Elektrik ve Su Bedeli Toplam 1000 TL Her ay peşin tahsil edilir. *Ücretsiz Wifi internet *Kış sezonu için Aylık kiraya verilecektir. *Odalarda kesinlikle sigara içilmesine izin verilmeyecektir. *Genel alan içerisinde Ücretsiz ortak kullanım için Çamaşır Makinesi mevcuttur. NOT: Oda 2'li Eliktrik ocağı, Ekmek Kızartma Makinesi, Kettle, Kahve Makine, Çatal, Bıçak, Kaşık, tabak gibi bütün mutfak gereçleri bulunur.
  • #4096924
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.