Malatya Köpek Eğitim Merkezi

Malatya Köpek Eğitim Merkezi

İç Anadolu » Kayseri » Hacılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Kayseri » Hacılar
Malatya Köpek Eğitim Merkezi
 
Malatya Köpek Eğitim Merkezi Malatya Köpek Eğitim Merkezi Malatya Köpek Eğitim Merkezi Malatya Köpek Eğitim Merkezi Malatya Köpek Eğitim Merkezi
KAYSERİ'NİN İLK ve TEK KÖPEK EĞİTİM OKULU Uzman ve sertifikalı eğitmen kadromuzla iç anadolu ve tüm Türkiye'deki siz ve değerli dostlarımıza hizmet vermek için kurulmuştur Tesisimiz 2000m² alan üzerine kurulu olup 4m²(2x2) açık ve kapalı 12m²(4x3) VIP padoklar(kafes) ve doğumhanemizle hizmet vermektedir TEMEL İTAAT: Köpek ile sahibinin birbirlerini anlamalarını ve belli bir mantık çerçevesinde köpeğin tasmalı olarak itaat etmesini sağlayan eğitim düzeyine temel itaat eğitimi ismi verilir. Bu eğitimin sonunda köpek tasmalı olarak "otur, yat, kalk, yürü, topuk, bekle, dur, sürün, öl, aferin ve hayır" komutlarını sesli ve işaretli olarak, sahibinden gelecek komutlara göre yerine getirmesini öğrenir. Hepimizin köpekleri bu komutları bir şekilde uygulamaktadırlar, Ama buradaki hedef, köpeğin komutları tekrarlatmadan düzenli ve seri bir şekilde yerine getirmesidir. Eğitim süresi köpeğin ırk, karakter ve yaş özelliğine göre 20 ila 25 günarasındadır. İLERİ İTAAT: Şekil olarak Temel itaat eğitimindeki komutlar ile aynıdır. Bu eğitimin farkı, köpek ile sahibi arasında her hangi bir tasma, flexi gibi köpeğin bağlı olduğu bir cisim bulunmamasıdır. Tasmasız eğitim olarak ta adlandırılan bu eğitim sisteminin hedefi, köpek uzak mesafelerden komuta edilebilmesini ve tasmasız olarak sahibi yanında rahatlıkla kontrollü bir şekilde hareket etmesini sağlamaktır. Eğitim süresi, köpeğin ırk, karakter ve yaş özelliğinin yanında sahibinin de eğitimdeki performansına bağlı olarak 20 ila 25 gün arasında sürmektedir. ALAN KORUMA: Köpeğin bulunduğu bölgeyi yabancılara karşı kontrollü bir şekilde korumasını sağlayan eğitim sistemidir. BODYGUARD: Köpeğin sahibini yakın koruma eğitimidir.Eğitimin isminden de anlaşılacağı gibi köpek sahibinin yakın koruma görevlisidir. Bu eğitime sahibinin talebi üzerine yours ve silah eğitimi de dahil edilebilir. Alan Koruma ve Bodyguard eğitimleri için fazlaca detaya girmek istemiyorum, Toplumumuzda köpek kültürü henüz olgunlaşma aşamasında olmasından dolayı, bu tür eğitimler yanlış ve farklı yorumlanabilmektedir. Örnek : 1. Gayri meşru iş ile uğraşan bir köpek sahibi köpeğinin polis ve asker üniformalarına karşı 1. derece saldırı eğitimi alması talebinde bulunmuştur. 2. Aile çay bahçesi işleten işletme sahibi, çay bahçesinin giriş kapısı yanında devamlı olarak bağlı bulunan köpeğinin Alan Koruma eğitimi almasını istemiştir. Av Eğitimi -Ferma -Aport -Geveleme -Silah sesi PET NAKİL ARAÇLARIMIZLA TÜM TÜRKİYE'YE MOBİL HİZMET VERMEKTEYİZ. TEL: TEL:
  • #3918760
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.