MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAATTAN FINDIKLI'DA LÜX BİNADA SATILIK DAİRELER

MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAATTAN FINDIKLI'DA LÜX BİNADA SATILIK DAİRELER

Marmara » İstanbul » Maltepe
115.000₺
  • 115.000₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAATTAN FINDIKLI'DA LÜX BİNADA SATILIK DAİRELER
 
MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAATTAN FINDIKLI'DA LÜX BİNADA SATILIK DAİRELER MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAATTAN FINDIKLI'DA LÜX BİNADA SATILIK DAİRELER MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAATTAN FINDIKLI'DA LÜX BİNADA SATILIK DAİRELER
İNŞAAT FİRMASINDAN ... ARACISIZ, KOMİSYONSUZ DAİRELER.... Fındıklı'da , Fındıklı' nın en lüx binasında MOS GROUP ÖZGÜN İNŞAAT güvencesiyle satılık 2+1 daireler VE 4+2 dublexler. 4 katlı binamızda , kapalı oto parklı, çift asansörlü, depolu, sığınaklı, ankastre mutfak, duşakabin, laminat zemin, mutfak laminat, ısı ve ses yalıtımlı, kapıcılı, pvc doğrama, ısıcam, kartonpiyer, su deposu, hidrofor, kablo tv- uydu, çelik kapı......... Fındıklı'da büyük market ve semt pazarlarına yakın konumda, Atatürk caddesi üzerinde blok halindeki binalarda, lüx ve kullanışlı, krediye ve yatırıma uygun dairelerimizin Fiyat aralığı ; 115.000 ile 170.000 arasında değişmektedir. dubleksler ise 215.000 ile 225.000 tl arasında değişmektedir. alternatif dairelerimizde bulunmaktadır. hafta içi ve hafta sonu dahil her gün bize ulaşabilirsiniz.
  • #3211832
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.