MOLDOVA DA FABRİKA DEVREN VEYA ORTAK ARANIYOR

MOLDOVA DA FABRİKA DEVREN VEYA ORTAK ARANIYOR

Yurtdışı
200.000₺
  • 200.000₺
    Yurtdışı
 
Moldova’nın Başkenti Kişinev’de

1000 m2 Kapalı alanda çelik/boru, masa, sandalye, ranza, okul sırası, beşik, karyola vs. imalat yapan fabrika ortaklık hissesi devredilecektir.

Tesis’te bulunan elektrostatik toz boyama, kurutma fırını, kaynak makineleri, boru bükme, kesme, taşlama makineleri ve diğer alet, edavat , elektrikli-elektriksiz el takımları, vs. demirbaş envanteridir.

Ayrıca hali hazırda kutu profiller, boru profiller , elektrostatik toz boyaları, vidalar, hırdavatlar ile döşeme malzemeleri (sünger, vinileks döşemelik kumaş vs.)suntalar, plastik kapama aparatları, werzalit tablolar, plastik oturma kısımları vs. üretim hammadde, ve mamul ve yarı mamul maddeleri olarak yaklaşık 300.000 TL.’lik malzemesi mevcuttur.

Tesis konvansiyonel üretim ile çok az makine kalıp vs. ilavesi ile okul-eğitim mobilya-araç-gereçleri, metal inşaat malzemeleri , 1-2 makine takviyesi ile de büro mobilyaları, imalatına müsaittir. Üretim gücü yüksektir.Ülkede hatırı sayılır, imajı yüksek tesistir

Kuruluş maliyeti 700.000 TL.’yi geçmiştir. Hâlihazırdaki 2.el makine ve hammadde değeri 450.000 TL. üzerindedir. Satış sebebi işletme sermayesi yetersizliğidir. %50 hissesi için biçilen değer 200.000 TL.’dir. Kısmen de hisse devri yapılabilir. Ya da gereken ~ 200.000 TL. işletme sermayesi koymak kaydı ile ortak da alınabilir. Hisse devri ile oturum izni alınacaktır.Tesise ortak olmak sureti ile yurt dışında çalışma şartlarının Türkiye deki askerlik , ihracat, teşvik vs.birçok avantajları vardır.Ayrıca AB ülkeleri ile Rusya ve ABD nin ülkeye özel tanımış olduğu kotasız ve sıfır veya çok düşük gümrük vergisi ile ihracat yapma şansı mevcuttur.
  • #2857935
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.