MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR

MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR

Ege » Denizli » Denizli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Denizli » Denizli
MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR
 
MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR MİKROFİBER BEZ BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİR
TÜRKİYENİN MİKROFİBER BEZ ÜRETİCİSİNDEN MİKROFİBER TEMİZLİK BEZİ NEDİR? Mikrofiber temizlik bezini meydana getiren her bir iplik polyester ve polyamidin binlerce metre çekilip inceltilmesi ile üretilir. Dolayısıyla bezi meydana getiren her bir iplik saç telinin 100 de 1 i kalınlığındadır. Mikrofiber temizlik bezleri ile yapılan temizlikte kesinlikle deterjana ihtiyaç yoktur. Tek ihtiyacınız olan şey bir miktar sudur. Sildiği yüzeyde hiçbir şekilde kir, su lekesi, tüy ve hav bırakmaz. Kuru kullanımda ise anti-statik etkisi tozları dağıtmadan kolayca toplamasını sağlar. Normal bezlere göre 10 kat daha fazla su emici kabiliyete sahiptir. Kurulamaya ihtiyaç bırakmayışı ve pratikliği ile temizliğe ayırdığınız zamanı yarıya indirir. Özellikle temizlik firmalarının deterjandan ve işçilikten tasarruf amaçlı kullandığı ürün; ev, işyeri ve araç temizliğinde de en büyük yardımcınızdır. RETİMLERİMİZ Mikrofiber bez üretimimizi Silver Home, Bronz Home ve Eko Home olmak üzere 3 farklı kalite ve 3 farklı fiyat politikası ile gerçekleştirmekteyiz. Dolayısıyla ürünlerimiz her türlü kalite beklentisini tam anlamıyla karşılamakta ve her kesimden kullanıcıya hitap etmektedir. FİYAT VE KAR MARJI Kalitesine göre 3 farklı fiyat politikası ile piyasaya sunduğumuz ürünlerimizin alım adetlerine göre değişen bedelsiz destekleri karlılığınızı daha da artırmaktadır. BUGÜNE KADAR SİZ YADA MUTLAKA BİR TANIDIĞINIZ MİKROFİBER BEZLERİ 25 TL GİBİ ASTRONOMİK BİR RAKAM ÖDEYEREK SATIN ALDINIZ. BELKİDE BU ÜRÜNÜN HALEN SATIŞINI YAPARAK GELİR SAĞLIYORSUNUZ. . SİZE BÜTÇENİZE VE MÜŞTERİ GURUBUNUZA GÖRE SEÇENEKLER SUNUYORUZ… UNUTMAYIN İNSANLAR BU BEZLERİ ZATEN 25 TL DEN SATIN ALIYORLAR. Amacınız kazanmaksa, arayın görüşelim … KUKUROĞLU KİMYA TEKS PAZ. VE DIŞ TİC Tel: Fax: İnönü cad. no.119 / C- D Denizli / TURKEY www.technolog.com.tr www.silverho me.gen.tr Bize ilgili numaralardan ulaşabilir ya da techno-talep@hotmail.com adresini msn ye ekleyerek müşteri temsilcimizden online olarak bilgi alabilirsiniz.
  • #2517317
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.