MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI

MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI

Ege » Muğla » Marmaris
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Marmaris
MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI
 
MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI MARMARİS EN İŞLEK CADDESİNDE DEVREN KİRALIK BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI DÜKKANI
Marmaris'in en işlek caddelerinden biri olan postane sokağında deniz manzaralı içinde herşeyi ile tamamen hazır komple çocuk ve bebe giysisi mağazası, raflar, masalar, sandalyeler, yüzlerce son sezon yazlık ve kışlık coçuk ve bebek giysisi 24000BTU'luk klima, 8 kameralı CCTV kamera sistemi 2 adet TV'ye bağlı, 3KVA'lık Jeneratör vardır. Marmaris kapalı çarşının ilk kurulmaya başlandığı yer olan postane sokağındadır. Büyük mağazaların olduğu yerdedir. zaten bu tarz büyük mağazalar da işlek yerlerde toplanırlar. 2014 sezonu için bu cadde modern bir yapıya dönüştürülecek, restore ve düzeneleme yapılacaktır. çok daha değerli ve güzel bir yer olacaktır. Dükkan yerli ve yabancı birçok müşteri tarafından bilinmektedir. Billboard ve radyolarda yerli müşteriler için reklamlar yapılmış ve Marmaris'te tanınan bir bebek dükkanı haline getirilmiştir. Yabancı müşteriler için ise birçok otel ve turizm acentası ile anlaşılmış ve sadece mağazaya müşteri getirmeleri için rehberler ayarlanmıştır. erkek ve kız cocuk ve bebek giysisi, ayakkabısı, çorabı, şapkası, iç çamaşırı gibi yüzlerce model mevcuttur. 2 katlı'dır. üst katta mutfak, depo ve tuvalet vardır. şık dizayn edilmiş bir yapıdadır. merdivenler ahşaptır. kartonpiyer ve rafların dizilişi ile şık bir yapıdadır. işletme sahibinin yaşının ilerlemesi nedeniyle devretmek istemektedir. tabiri caizse bu altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemektedir.
  • #3606056
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.