MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON

MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON

Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
175₺
  • 175₺
    Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON
 
MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON MARMARA EREĞLİSİN ÖĞRENCİYE UCUZ KALACAK YER APART PANSİYON
M.Ereğlisi'nde denize manzaralı öğrencilere apart pansiyon. Apartımızda herşeyimiz dört dörtlüktür. Elektrik, su ve kat kaloriferli ısınma ücrete dahildir. Öğrencilerin hiç bir sıkıntı çekmeyeceğini garanti edebiliriz. Güvenli değil diyerek korkunuz olmasın!!! Apartımız toplam 10 kamerayla her tarafı rahatça izlenmekte olup öğrencilere güvenilir, rahat ve konforlu bir yaşam sunuyoruz. Öğrenciler dilerseler şuanda velileriyle birlikte gelip apartımıza bakabilirler. Ve hatta velilerimizi de burada ağarlayabiliriz. Fiyatlarımız Öğrencilere Özeldir. Aylık yatak ücreti: 175 Lira Aylık oda ücreti: 225 Lira Not: Bu fiyatlara elektrik, su ve ısınma dahildir.
  • #3832491
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.