MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire

MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire

Marmara » İstanbul » Maltepe
525₺
  • 525₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire
 
MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire MALTEPE fındıklı mah. sahibinden kiralık sıfır daire
Sahibinden Kiralık Sıfır Daire...3+1, 130 m2 +40 m2 balkon ile 170m2 ulaşımı rahat, kapının önünden kadıköy, maltepe, küçükyalı, bostancıya...ulaşımı var.6 katlı binanın 6.katı doğalgazlı, yerler laminat, camlar pimapen , 1 banyo, 1 alaturka wc, aydınlık güneş gören cephe, bina straforlu merkezi konumdadır ve alışveriş merkezlerıne yakındır(Bim, Şok, Hakmar...).1 kira+ 1depozito aidat 20tl dir.Ada manzaralıdır.
  • #2398828
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.