Lepites ve çiklet için Yem Kaynağı Dekor Amaçlı Tatlı Su Midye

Lepites ve çiklet için Yem Kaynağı Dekor Amaçlı Tatlı Su Midye

Marmara » İstanbul » Bağcılar
2₺
  • 2₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Lepites ve çiklet için Yem Kaynağı Dekor Amaçlı Tatlı Su Midye
 
Lepites ve çiklet için Yem Kaynağı Dekor Amaçlı Tatlı Su Midye Lepites ve çiklet için Yem Kaynağı Dekor Amaçlı Tatlı Su Midye Lepites ve çiklet için Yem Kaynağı Dekor Amaçlı Tatlı Su Midye
Yem artıkları, sudaki bakteri ve yosunları, gözle göremediğimiz mikro organizmaları yiyerek beslenirler.Bir midye saatte 30 ile 50 litre suyu filtre eder, oksijen gereksinimleri çok azdır.Akvaryum suyunu berraklaştırıp, temizler.Dip çekim temizliğini azaltır...Her akvaryumun sağlığı için gereklidir. 5cm 10 cm 15cm 20 cm aralıklarında karışıktır. akvaryumlar için hem dekor hem arıtma cihazı ve lepistes, karides ve salyangozlar icin ek besin kaynağı. Üstlerinde ki yosunlari çok lezzetli buluyorlar sanırım :)Sp lerde ölen midyeleri yiyor onuda geçen gün öğrenmiş oldum:))) artı proteinli olduğundan cazip hale geliyor.. kiraz karides satanlar veya balık satan akvist hobici arkadaşlar Balıkların yanında veya karideslerin yanında 1 2 tane koyarak yaşayan canlı ortamını uydurmuş olursunuz.. ve müşterilerinizin memnuniyeti artacağına eminim.. Not: Devamlılığı vardır Akvaryumculara ve satış yapanlara toptan midye sağlanır.. İstanbul içi ve türkiyenin her yerine ödeme size ait olduğu zaman gönderilir.oksijene fazla gerek duymaz.. 5 adet 10 TL 10 adet 15 TL 20 adet 20 TL 60 adet 50 TL 100 adet 70 TL 200 adet 125 TL Telefon Numarası almak istiyen arkadaşlar Mesaj atınız mutlaka cevaplanır yolladıkdan 1 saat içinde. Takas Yapmak istiyenler telefonda konuşulur.. mango-java moss Yunus Dişi ile takas olunur..telefon ederseniz telefonda anlaşırız veya takas etmek istediğiniz bişi ile.. Elimizde Mezopotanya Yayın Balığı (Kedi Balığı) Canlı 25CM ile 55 CM aralarında Dişi Erkek Çifti Mezopotanya Yılan Balığı 30 İle 100 Cm arasında Dişi erkek çifti Bulunmaktadır... Su Piresi Kültürlleri Yakında Satışlarımız Başlıyacaktır. zlenim Notu :Arada Ölen Midyeleri Haşladıkdan sonra Sp lerime vermeye başladım..4 Gündür Günde 1 kere verdiğim midyeleri sp ler zevkle yiyorlar.. ve 4. günün sonunda nedense balıklarımın hepsi :) azdı kur yapanlar dönenler:) yuva hazırlıyan ve sahiplenen bölgesine hiç bir balığı yaklaştırmıyan ve solungaçları olsun heybetleri olsun gözle görülür şekilde bir değişim var..
  • #3026250
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.