Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg

Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg

Marmara » İstanbul » Bağcılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg
 
Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg
Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg Günün her anına ayak uyduran ve sizi zinde tutan Lavazza Crema E Aroma Espresso çekirdek kahve, damaklarda bıraktığı yoğun tatla ve kremamsı görünümüyle espresso"dan capuccino"ya kadar farklı farklı kahveleri yapmanıza imkan tanıyor. Sütlü kahve tarifleriyle mükemmel bir uyum yakalayan Lavazza kahve çekirdeği ile birbirinden iddialı kahveler hazırlayabilirsiniz. https://www.onokstore.com/urun/lavazza-g ran-espresso-cekirdek-kahve-1-kg/ Ev tipi , Ofis Tipi ve Kafe Tipi espresso makine sahiplerinin keyifli ve harika tatda kahveler , espressolar , cappuccino"lar hazırlayabileceği dünyanın en iyi kahvesi Lavazza. Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahve 1 Kg ile hazırlayabileceğiniz kahveler: *Espresso *Cappuccino *Filtre Kahve *Caffe Latte *Caffee Creme *Macchiato *Lungo *Ristretto ve tüm kahve çeşitleri.. * Lavazza Gran Espresso Çekirdek Kahveden 142 adet kahve çıkmaktadır. * Ürün Siparişinizin ardından adınıza düzenlenmiş faturasıyla birlikte, aynı gün tarafınıza kargolanacaktır. Espresso Yapmak (Bizden Bir Tarif) Elinizin altında bir espresso makinası olduğunu varsayarsak, espresso yapmak için ihtiyacınız olan sadece güzel bir espresso kahve tarifi ve tabii ki ince çekilmiş kaliteli kahvedir. 1) Kahvenin çekilmesi Kahvenin nasıl çekildiği sonuçta elde edeceğiniz espressonun kalitesini ciddi şekilde belirleyecektir. Eğer kahvenizi ideal incelikte öğütülmüşse espressonuz makinadan fincana yavaş yavaş boşalacaktır. Kalınçekilmiş çekirdek kullanmanız durumunda kahve makinadan fışkırarak çıkacak ve parçacıklı ve sulu bir espresso elde edeceksinizdir. Eğer tam tersi, çok ince çekilmiş kahve kullanırsanız, bu seferde espressonuz oldukça acı olacaktır. 2) Hangi basınçta, hangi kahve? Espresso hazırlarken bir diğer adım ise makinanın kullanımıdır. Eğerdüşük basınçlı bir makina kullanıyorsanız, ince çekilmiş ancak bir miktarda çekirdek içeren bir karışım kullanmanız güzel sonuç verebilir. Ne kadar çekirdek bırakacağınızı, kendi damak tadınıza göre deneme yanılma yöntemiyle bulmak en iyisidir. Makinanız yüksek basınçlı ise, daha toz kıvamında kahve kullanmanız daha iyi sonuç verebilir. 3)Filtre haznesinin doldurulması Filtre haznesini ne kadar dolduracağınız da espresso yaparken karşılacağınız bir diğer adımdır. Kahvenin suyla buluştuğunda şişebilmesi için haznede oldukça küçük bir boşluk bırakmalısınız. Eğer olması gerekenden daha çok boşluk bırakırsanız, espresso homojen şekilde ve istenilen yavaşlıkta süzülemeyeceği için makinadan fışkırarak çıkacaktır. 4) Kahveyi sıkıştırma Espresso yaparken unutulması gereken bir diğer detay ise kahve hazneye konarken sıkıştırılmasıdır. Böylelikle, su kahveye değdiğinde normalde ilerleyebileceğinden daha yavaş ilerler ve kahve tadını ve aromasını suya daha çok bırakabilir.
  • #4110945
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.