** LABRADOR RETRIEVER **--YAVRULARI// OBEN PET CLUB //

** LABRADOR RETRIEVER **--YAVRULARI// OBEN PET CLUB //

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
** LABRADOR RETRIEVER **--YAVRULARI// OBEN PET CLUB //
 
** LABRADOR RETRIEVER **--YAVRULARI// OBEN PET CLUB // ** LABRADOR RETRIEVER **--YAVRULARI// OBEN PET CLUB // ** LABRADOR RETRIEVER **--YAVRULARI// OBEN PET CLUB //
SİZLERE SUNDUĞUMUZ EN İYİ HİZMET PRENSİBİ İLE SİZLERİ SHOW ROOM 'umuza DAVET EDİYORUZ . FARKI SİZ KENDİ GÖZLERİZLE FARKEDECEKSİNİZ -- TÜRKİYE'nin NEDEN BİR NUMARASI -*- OBEN PET CLUB -*- AB pasaportlu, sağlık ve ırk garantili olması , mikroçipli , karantina süresi tamamlanmış ve tüm tahlilleri ( kan testi, idrar testi , dışkı testi ) yapılmış olması , parazit tedavisi ve ilk aşıları yapılıp 21 günlük garantili satış sözleşmesi ile ve faturalı olarak verdiğimiz için AYRIYET'TEN ; SİZLERE 7/24 SUNDUĞUMUZ VETERİNER DESTEĞİYLE İLE OBEN PET CLUB -*- herzaman en iyisi ..... ULAŞIM ; TÜRKİYENİN HER YERİNE BİR GÜN İÇERİSINDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS VE UÇAK YANİ (THY) YOLLARI İLE ADRES'E TESLİM EDİLİR , TAKSİT İMKANI SUNULUR ... TEL;0532 272 28 53 0542 820 20 19 0216 700 26 26 BU NUMARALARDAN BİZELERE ULAŞABİLİR BİZDE SİZLERE GEREKEN BİLGİLERİ VEREBİLİRİZ!!. PUG(MOPS), YORKSHİRE TERRİER , CHİHUAHUA , CAVALİER KİNG CHARLES , PEKİNGESE, JACK RUSSEL , SHİTZU , CHOW CHOW , İNGİLİZ-FRANSIZ BULDOG, BASSET , LABRADOR , ALMAN KURDU , BORDEUX(MASTİFF), DANUA , BEAGLE , GOLDEN RETRİEVER , ST. BERNARD , PİNCHER , SHARPEİ , CANE CORSO , BİCHON FRİSE , AMERİCAN COCKER , COLLİE , MALTESE TERRİER , WEST TERRİER , POMERYAN , NEWFOUNDLAND , BOBTAİL , SAMOYED MALAMUT , MACAR KİNG ROTTWEİLER Labrador Retriever, duygusal ve sabırlı bir köpektir. Oldukça zeki, sadık, itaat etmeye hevesli ve hareketlidir. Özellikle de suda oynama bayılır. Çocuklara karşı olmak üzere mükemmel bir karakteri vardır. İnsanlarla olmayı çok sever ve ailesinin parçası olduğunu hissetmeye gereksinimi vardır. Yavruyken çok iyi sosyalleştirilmezse yabancılarla bazıları mesafeli olabilir. Bu köpekler bekçi köpekliği yapabilir; ama her ne kadar bazılarının koruma yaptığı bilinse de koruma köpeği değildir. Kendi başlarına çok bırakılırlarsa eşyalara zarar verici olabilirler. Labrador'a çok güçlü bir boynu olduğu için erken yaşta tasmasını çekmeden yürümesi öğretilmelidir. Yarışma kanından gelenler av kanından gelenlerden genellikle daha ağır ve uysaldır. Av kanından gelenler daha enerjik ve hareketli olabilir. En iyi eşlik köpekleri genellikle bu iki kanın karışımıdır. Bu ırk oldukça popülerdir. Labrador, Golden Retriever'dan biraz daha dominant ve bağımsızdır. Av, iz sürme, vurulan avı geri getirmek, bekçi köpekliği, narkotik, körler ve sakatlar için rehber köpek, arama & kurtarma, agility ve itaat yarışmalarında başarılıdır.
  • #3201128
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SD1 VA8 ALMAN ÇOBAN KOPEĞİNIN YAVRULARI

    SG1 V.A8 GODALİS TİNO .. V.A Ne demek mi ? V.A DÜNYA'da ŞEÇİLMİŞ MÜKEMMEL Anlamı ...

  • Safkan Yavru Beagle (Dişi)

    Elimde bir adet safkan, yavru dişi beagle bulunmaktadır.Şu an yavrumuz 33 günlük ...

  • Lüleburgazdan satılık golden retriever yavrusu

    Köpeğimiz evde bakılmaktadır . Son 1 tane kaldı . Kendime ayırdığım yavru . Bazı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.