Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa

Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa

Ege » Aydın » Kuşadası
109.900€
  • 109.900€
    Ege » Aydın » Kuşadası
Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa
 
Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa Kuşadasında ihtiyaçtan Acil Satılık Yazlık Sıfır Villa
KUŞADASI girişinde , Sıfır Eşyalı ( beyaz eşya ve mobilyalar) , Full Yapılı (Eşyalar istenmezse fiyat yeniden görüşülür ) Oturma Ruhsatı ve Tapusu hazır Deprem Yönetmeliğine Uygun Kredi borcumuzdan dolayı Acil Satılık. Daha önce eşyasız halini 150.000 istiyorduk , acil olunca eşyalar dahil 109.900 ya düşürdük. Haziran ayında fiyatı oldukça yükselecektir. Site İçinde Tedaş Elektriği bağlı Kira garantisi veriyoruz .( 1 yıl boyunca) çok yakında karşısında Semt Garajı ve Amerikan Dil koleji yapılacak ve değeri daha da artacak. Dağ ve Deniz manzaralı Evin her katı ve her odası Güneş alıyor , aydınlıktır. Krediye uygundur.
  • #4004559
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.