Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu

Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu

Ege » Aydın » Kuşadası
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Aydın » Kuşadası
Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu
 
Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu Kuşadasında Kiralık Veya Devir Güzellik Ve Kuaför Salonu
Kuşadası Merkezinin en hareketli bolgesinde- işlek cadde uzerinde - Tum trafigin ve yaya gecitlerinin aktigi bolgede- Ustelik iki cift cepheli- Ve her iki cepheside yine cadde uzerinde- Her 2 cift cephedende Levhalarin goze carptigi Levhalarin , reklam panolarinin okundugu , tam dikkati cekecek bolgesinde-full donanımlı - gecmis yillara dayanan oturmuş müşterisiyle 90 m2 2 oda , 1 salon- 1 kapali mutfak , caddeye bakan iki adet balkonlu Güzellik Salonu Devren kiraya verilecektir. Bu salonumuzun icinde , Cilt bakımı ünitesi, sir-ağda ünitesi, pasif jimlastik, iğneli ve jelli epilasyon, protez tırnak ünitesi, bekleme salonu ve ayrica 7 aylık malzemesi bulunan kuaför bölümü de bulunmaktadır. Sadece kuaför bölümünü işletmek isteyenler için 25.000 YTL devir ucreti istenmektedir. Yeri gezmek icin lutfen randevu aliniz. Pazarlık payı vardır. Is yerine ait hic bir borc bulunmamaktadir. Ve de Nisan ayina kadar kira bedeli aylik 375 Ytldir. 2 adet 24 luk klima- Mini buzdolabi - tam kurutmali camasir makinasi- set ustu ocak- 2 adet sohben- 3 adet tvlik sehba-1 adet tv- 1 adet muzik seti- Kuafor bolumunde yaklasik 7 aylik kuafor malzemeleri- Porselen baslikli sac yikama makinasi ve makinaya bagli sohben- Pedikur makinasi- 2 ayna seti -3 koltuk- Postij bolumu- 2 adet makyaj seti -bekleme salonu-oturma gurubu- Kuaforle bekleme salonunu bolen paravan- Sir agda odasinda 2 adet makjaj yatagi- 1 adet etejer- 2 adet sir kazani- Elektro pasif cihazi- Havluluk- Cilt bakim odasinda cilt bakim unitesi ve ekipmanlari- 1 adet etejer- igneli epilasyon ve jelli epilasyon cihazlari- Yuz siri makinasi- 1 adet cilt bakim koltugu- igneli operasyon koltugu- Musteri karsilama masasi ve iki koltugu- Bu devredilecek guzellik salonunda su anda - Cilt Bakimi programi- Zayiflama Programi- Epilasyon- Protez Tirnak- Kalici Makyaj- Sir , Agda Programi- Kuafor hizmet Programlari profosyanel sekilde hizmet vermektedir. BU Guzellik salonunda UZMAN Estetisyen olan kisi , is yerini devrettikten sonra devralan kisi ile anlasma halinde , ayni is yerinde Uzman Estetisyen olarak bu ise yardimci pozisyonda devam edebilir- Devredilecek Güzellik ve Kuaför Salonumuzun Saglık Bakanlığı Tarafından Onay Belgesi Bulunmaktadır. Salonumuzda ayrıca Guvenlık Sistemi kuruludur.
  • #1681356
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.