Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza

Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza

Ege » Aydın » Kuşadası
135.000₺
  • 135.000₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza
 
Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza Kuşadası Merkezde Devren Kiralık Mağaza
Kuşadası Merkez'de Devren Kiralık; Bay - Bayan ve Çocuk İç Çamaşır, Mayo ve Bikini Mağazası. 12 Ay İşlek Merkezi bir Cadde üzerinde, Modern iç ve Dış Dekoru ile Bay - Bayan ve Çocuk İç Çamaşırı, Mayo, Bikini, Pareo, Fantazi Giyim, Gecelik, Pijama gibi tüm ihtiyacları karşılayan Mağaza, Müşterilerine hizmet vermektedir. Sabit müşteri garantisi, uygun Kirası ve çok güzel Cirolu. Mağazada Marka Ürünler Satılmaktadır. Mağaza içerisindeki ürünlerin değeri tahminen istendiği Satış Rakamı kadar vardır. NOT;Mağaza 60 metrekare , 2 Klima, LCD TV, Güvenlik Kameraları, Hırsızlık-Yangın ve Panik Alarmı, Yazar kasa, ve WC mevcuttur. İsteğe bağlı sadece Ürünler de Satın alınabilir Mağaza komple yeni Marka ürünlerle Doludur. Karşılığında Araba Takas olarak düşünülebilir.
  • #3232020
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.