Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri

Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bornova
Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri
 
Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri Külah makinası dondurma külahı üretim makina ve kalıp modelleri
Satılık Dondurma külahı üretim tesisi makina ve Ekipmanları(YAZ YAKLAŞTI FIRSATI KAÇIRMAYIN) İster 1 makina ve 1 kalıp model olarak Kaç makina istenirse ayrı ayrı satma esnekliğimiz vardır, isterseniz komple üretim tesisi olarak tüm modellerle birlikte satılabilir. 1.)Külah üretim makinesi(Revizyonu yapılmış , Rezistanları hazırlanmış , Provası Yapılmış sorunsuz çalışır durmda.) Külah makinesi , Kalıp ve Ekipman olarak Her model Erkek kalıpları sarı pirinçten ısıya duyarlı malzemeden yapılmıştır.(İstenmesi halinde Resimde görüldüğü gibi erkek kalıpları sarı pirinç üzerine extra fiyatla Krom kaplama yapabilme imkanımız vardır.)Hamur teknesi hamur dökme kaşıkları pazlanmaz krom nikel malzeme) ile imal edilmiştir 2.)Aşağıdaki Külah makine ve kalıp modelleri Özellikleri sunulmuştur. A)Kalıp modeli ve ekipman:Kornet Modeli kalıbı / standart boy 38 Pişirme Gözlü -Hamur teknesi , hamur dökme kaşıkları tam takım(pazlanmaz krom nikel malzeme) yeni model sıfır kalıp (2 Ayrı model elimizde mevcut .Hangisini beğinirseniz) B)Kalıp modeli ve ekipman: Lale Modeli Kalıbı / 38 Pişirme Gözlü- Hamur teknesi , hamur dökme kaşıkları tam takım(pazlanmaz krom nikel malzeme)Yeni model Sıfır Kalıp C)Kalıp modeli ve ekipman: (REÇELLİK KUP) / OTEL MOTELLERE ÖZEL AMAÇLI KÜLAH 38 Pişirme Gözlü- Hamur teknesi , hamur dökme kaşıkları tam takım(pazlanmaz krom nikel malzeme)Yeni Model Sıfır Kalıp D)Kalıp modeli ve ekipman:Mine Kalıbı modeli / 42 Pişirme Gözlü -Hamur teknesi , hamur dökme kaşıkları tam takım(pazlanmaz krom nikel malzeme)"Temiz" Kullanılmış Baklava Desen Kalıp E)Kalıp modeli ve ekipman:Gonca Kalıbı modeli / 46 Pişirme Gözlü -Hamur teknesi , hamur dökme kaşıkları tam takım(pazlanmaz krom nikel malzeme) "Temiz" Kullanılmış Baklava Desen Kalıp Makinalar revizyondan geçirilmiş , tam takım olarak çalış halde alıcıya teslim edicek olup , bu işe yeni başlayacaklara Teknik Bilgi; 1, 30 saniye pişirme süresidir yani 38 külahı 1, 30 saniyede pişirip döker, , saatte:46 tur döker =ancak kaşıkların dökmesi v.b zamanıda çıkarıp biz bunu 40 tur olarak saatte 1500 adet külah döker hesabıyla yaparız. Ancak en önemli avantaj 2 makinayı 1 eleman ile çalıştırma kabiliyetidir. 1 makina pişerken Makina Oparatörü diğer makinadaki malı alır ve hamurunu kalıplara döker buda eleman tasarufudur...Bu makinalar genelde 1 çalışanın çift makinayı kullanma esasına göre tasarlanmıştır. Hamur bilesenleri :un, su, yağ , kabartıcılar, tuz şeklinde gofret hamurudur, hamur kıvamı koyu ayran Boza kıvamındadır. külahın raf ömrü 12 aydır. İstenildiğinde Hamur karma mikseride tedarik edilir. Nasıl yapılacağı müesesemizde uygulamalı olarak gösterilip , çalışma perensipleriyle birlikte hamur yapma formülüde verilecek olup tüm kolaylık gösterilecektir. Kalıplarımız erkek maçalar ısıya dayanıklı sarı pirinç malzameden olup arzu edilmesi halinde exra fiyatla üzerine krom kaplamada yapılabilir. İstenildiğinde Diğer külah modelleri temin edilir veya sıfır yeni model tasarımıda yapabilecek imkanımız vardır.
  • #3703806
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.