Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı

Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı

Marmara » İstanbul » Esenyurt
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı
 
Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı Köpük Bardak ve Köpük Tabak İmalatı için Üretim Hattı: Polistren Köpük Hattı
ZM-THRH serisi yüksek hızlı termoform makinası ve ZM-THRP otomatik presleme kesme ve desteleme hattı , köpük tabaklar ve ya köpük bardak üretimi için gereken bütün işlemleri otomatik olarak yapmaktadır. ZM-THRH ve ZM-THRP, yüksek teknoloji ile üretilmiş olup, tarafımızca geliştirilmiştir. Hat sorunsuz, en yüksek verimlilikle çalışmakta ve ayrıca presleme kalıpları da 8 yıldan fazla kullanılabilmektedir . ZM-THRH serisi yüksek hızlı termoform makinesi, tamamıyla servo sisteme sahiptir. Makinenin plaka besleme ve presleme üniteleri, servo sistem ile kontrol edildiğinden yüksek verimlilik sağlanmaktadır. Presleme ünitesinin, 2 saniyede bir pres yapma kapasitesi ve 50 ton pres gücüyle, yüksek kalitede ürün yapılabilmektedir. Bu hat vakum şekillendirme , pres şekillendirme ve vakum presleme süreçlerinin en etkili şekilde uygulanması için idealdir. PSP, PVC, PP, BOPS, HIPS, PET, polistren köpük levhalar, ZM-THRH serisi yüksek hızlı termoform makinasına uygundur.
  • #4156392
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.