Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e

Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e

Marmara » İstanbul » Ümraniye
3.500₺
  • 3.500₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e
 
Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e Konveksiyonlu Fırın Enko en 4060 e
Pastenede kullandığım elektrikli, 5 tepsili ve mayalandırma bölümü olan fırınım temiz ve kullanımı basit ve amaca uygundur.Konveksiyonlu fırınlar özellikle pastanelerde, restoranlarda, otellerde ve fırınlarda , börek, sandviç, ekmek, simit ve poğaça üretimi için tasarlanmıştır. İçerisinde bulunan fanlar yardımıyla sıcak hava dolaşımı sağlanır ve tüm hacme homojen olarak yayılır. Alt kısımda bulunan bölmede mayalı ürünler için uygun nemli ortam sağlayan donanımlar mevcuttur. Tamamen paslanmaz çelik saçtan imal edilmiştir. İyi bir ısı yalıtımı ile enerji tasarrufu sağlanmıştır.
  • #3025125
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.