Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta

Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
350₺
  • 350₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta
 
Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta Kırmızı kanat posta - Mısıri posta - Sadece kanat üstü renkli posta
www.kirmizikanatposta.com Kırmızı kanat posta içerikli bu konumuzda sizlere bu ırk hakkında nacizane bildiklerimi makale şeklinde detaylıca anlatacağım. Öncelikle bu ırk danimarka da yetişmektedir ve danimarka’ya ait bir ırktır , bir çok posta güvercini gibi bu ırk’ta safkan bir posta ırkıdır kesinlikle o bu şu v.s. bir kuşla kırılarak bu hale gelmemiştir. Kırma bir posta güvercini değildir. Bu postalar genelde vücudunun heryeri beyaz sadece kanat üst kısımları kırmızı olur. Vücut yapısı ise başı iri burunları uzun göğüs ve sırt kısımları güçlü ve kemikli , ayak parmaklar ve tırnaklar uzun iri kalıplı güzel kuşlardır. Bu kuşları diğer ırklardan ayıran en büyük özelliği yarışçı olmamasıdır kendi bulunduğu semtler arasında muhteşem şekilde uçabilirler yerlerine geri gelebilir fakat diğer yarışçı posta güvercinleri gibi uzak mesafelerden maalesef gelemezler aslında gelebilir yanlız diğer kara tonlardaki halk dilinde yabani rengindeki posta güvercinleri yırtıcı hayvanların gözünü almadığı için yırtıcı hayvanlara fazla yem olmazlar ama bu kuşlar parlak renge sahip oldukları için yırtıcı hayvanların çok çabuk dikkatini çeker ve maalesef uzun mesafelerde yorularak yavaşladıklarında yem olurlar , bu kuşlar genelde kostüm şebab olarak beslenir yarışçı dostlar kümeslerinde genelde kara tonlarda yarış posta güvercinleri beslediği için kümesinde renk olması amacıyla beslemektedir Türkiye’de bu ırk çok fazla olmaması ile beraber Türkiye’de , İstanbul’da Rahman SAATCILAR yani bende bir kaç takım mevcuttur. Çift olarak ürettikçe kümesimde çoğaldıkça yer açmak amacıyla eş dost tanıdıklara güvercine değer veren dostlara makul bir fiyata satıyorum bir çift dişi erkek fiyatı 350 TL ‘ dir telefon numaram‘dır bana ulaşabilirsiniz.
  • #2851327
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.