Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa

Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa

Marmara » Çanakkale » Gelibolu
3.000₺
  • 3.000₺
    Marmara » Çanakkale » Gelibolu
Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa
 
Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa Kiralık eşyalı yazlık dubleks villa
Saroz Körfesi Güneyli köyünde, Orkide sitesi içerisinde, yeşillikler içinde bahçeli, 2 katlı deniz manzaralı, 80m2, üst katta 2 yatak odası, banyo ve balkon, alt katta açık mutfaklı ferah salon, kiler, banyo+wc ve barbekülü geniş ahşap veranda kullanımından oluşan, açık otoparklı, 7/24 güvenlikli, site içi yürüyüş parkurlu, müstakil dubleks villayı görmeden karar vermeyiniz. Dairemizde yatak odasında; bir çift kişilik yatak, üç tek kişilik yatak, gardırop, salonda; uydu TV, oturma grubu, yemek masası ve açık mutfak (set üstü ocak, buzdolabı, tüm mutfak gereçleri), şofben ve çamaşır makinesi mevcuttur. Pırıl pırıl deniz yürüyüş mesafesindedir, şehir merkezine, pazara-marketlere yakın olup, ulaşım sorunu yoktur. Bölge amatör balıkçılık, rüzgar sörfü, dalış, yelken sporları için fevkalade müsaittir. Bölge sahil şeridi komple kumsal olup halk plajı ve özel kumsallar mevcuttur. Tatil boyunca kendi eviniz gibi ailenizle huzurlu ve rahat edebileceğiniz bir ortam sizi bekliyor, uzun süreli konaklamalarda lütfen fiyat sorunuz, ilginiz için teşekkür eder şimdiden iyi tatiller dileriz... NOT: İLANDA YAZAN FİYAT HAFTALIKTIR.
  • #3987047
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.