Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon

Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon

Marmara » Çanakkale » Kilitbahir
125₺
  • 125₺
    Marmara » Çanakkale » Kilitbahir
Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon
 
Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon Kilitbahir poyraz apart ev pansiyon
Dünyanın eşsiz yerlerinden biri olan Çanakkale boğazını temiz ve huzur dolu bir ortamdan seyretmek istemezmisiniz? Gelin hep beraber denizin yakamozunu, yunusların ve rengarenk gemilerin geçişini, çayınızı yudumlarken oturduğunuz yerden seyredelim.Tarih ve doğayla içiçe mekanımızda bize misafir olun. Gelibolu yarımadasının incisi olan köyümüzde gürültüden, kargaşadan uzak, huzurlu, rahat, streslerinizden kurtulacağınız, dinlenmek adına ne istiyorsanız (doğa, tarih, deniz, huzur) onu bulabileceğiniz bir yerdir.evimizde tv uydu alıcı sıcak su wc banyo otopark mevcuttur. Siz değerli misafirlerimizi bu güzellikler içerisindeki POYRAZ ev pansiyonumuza bekliyoruz. en güzel günler sizlerin olsun.
  • #4049730
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.