Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe

Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe

Ege » İzmir » İzmir
70.000₺
  • 70.000₺
    Ege » İzmir » İzmir
Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe
 
Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe Kemalpaşa Armutlu Ganimam Yaylası'nda Eşsiz Manzaralı Satılık Bahçe
İzmir'e 40 km , Ankara asfaltına 4 km uzaklıkta , doğa içinde eşsiz yayla manzaralı havası güzel , yazın serin hobi bahçesi. 1280 metrekare, elektriği , içme ve sulama suyu mevcut . Etrafı çitle çevrili, sürgülü dekoratif demir kapılı . İçerisinde yaklaşık 45 adet; zeytin, kayısı, şeftali, armut, elma, incir, cennet elması, kiraz, vişne, nar, badem, muşmula, narenciye, ıhlamur, 3farklı cins ceviz, böğürtlen, asma vb ağaç mevcuttur. Bahçemiz ve ağaçlarımız genç-bakımlıdır. Tüm ağaçlarımız meyve vermektedir. Etrafında sürekli ikamet eden komşularımız vardır. Satılacak bahçenin diğer 1280metrekarelik kısmında yine kendimize ait evimiz ve bahçemiz vardır. Yeterince ilgilenemediğimiz için ACİL SATILIKTIR. PAZARLIK PAYI VARDIR.
  • #3174927
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.