Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti

Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti

İç Anadolu » Kayseri » Talas
100₺
  • 100₺
    İç Anadolu » Kayseri » Talas
Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti
 
Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti Kayseride sahibinden Tam aksesuarlı akvaryum seti
Aksesuar listesi 1- 65*35*21 Akvaryum 2- Sobo WP-2000F Temizlik/Hava motoru + 3 yedek filtre ve kabı 3- RS 100W ısıtıcı derece ayarlı otomatik 4- Sobo Hava motoru + 1 metre hortum + hava taşı 5- Tam dolu Dıscus Granulated Food 1000 ml (tüm balıklara uygundur) 6- Balık dekor değirmen 7- Kırık küp ( yumurtlamaya birebir ) 8- Dahili derece 9- Kepçe 10- zeminin tamamını kaplayan renkli çakıl taşları ve deniz kabukları 11- Deep Fix balık hastalık önleyici su düzenleyici 12- Cam temizleyici 3 adet yunus + 3 adet ıceman isteğe göre 40 tl ye verilecektir. Zamanında 10 kova sarı prenses üretimi yapmıştım 5 sarı prensesten işim dolayısıyla ilgilenemiyorum onun için satıyorum fiyatta değişiklik söz konusu değildir. Kayseri içerisine elden verilebilir Şehir dışı kargo alıcıya aittir.
  • #3116062
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.