Karşıyakada elektrikli battaniye

Karşıyakada elektrikli battaniye

Ege » İzmir » Karşıyaka
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karşıyaka
Karşıyakada elektrikli battaniye
 
Karşıyakada elektrikli battaniye Karşıyakada elektrikli battaniye Karşıyakada elektrikli battaniye Karşıyakada elektrikli battaniye Karşıyakada elektrikli battaniye Karşıyakada elektrikli battaniye
DÜNYADA İLK ÖDÜLLÜ BATTANİYE 3 yıllık arge çalışması özel yapım ödüllü kumaş ile toptan ve parakende olarak satışlar önümüzdeki kapıda ödeme imkanı ile başlamıştır!!!!!!! ayrıca bayilik verilecektir ilgilenen kişilerin özelden yazması rica olunur Far Infrared Işınlar Nedir ? Far - infrared ışınlar , dalga boyları genelden daha uzun olan infrared ışınlardır (dalga boyları kısa olan infrared ışınlar yakın - infrared ışın olarak adlandırılır). Dalga boyları kırmızı bölgedeki görünür ışınlardan daha uzun olduğu için, yüksek ısıtma özelliğine sahiptirler. Görünmez ve materyallerce kolayca emilen uzak - infrared ışınlar kuvvetli rezonansa sahiptir ve organik oluşum moleküllerine karşı titreşim hareketine yatkındır. Ayrıca , ışın genellikle dalga boyu kısa ise , daha iyi yansır ( quartz ısıtıcılarda olduğu gibi ) . Şayet dalga boyu uzun ise, temasda olduğu materyallerce emilir. Uzun dalga boyuna sahip ışınlar daha fazla yayılır ve bu da bize güneşle temas ettiğimizde neden sıcağı hissettiğimizi açıklar.Örneğin, 30 derecedeki bir suya girdiğimizde ısınmayız.Fakat aynı derecede güneş banyosu yaparsak ısınırız. Bu da güneş ışığındaki uzak - infrared ışınların derimizin derinliklerine nüfuz etmesi ve ısı yaratmasındandır. Bu ısınma hareketi, değişik hastalıklara sebep olan mikroplardan kurtulmayı, kılcal damarların genişlemesini, kan deveranının artmasını ve hücre yenilenmesini sağlar.Eğer bu ışınlar hücrelerde oluşan nem ve protein molekülleri ile temasda olursa, bu molekülleri dakikada 2000 kezlik bir hızla hafifce titretir. Bu hareketin çeşitli geriatrik hastalıkları önlediği , yaşlanmayı yavaşlattığı , fizyolojik fonksiyonları iyileştirdiği ve kronik bitkinliği tedavi ettiği kanıtlanmıştır. Far - infrared ışınların diğer tıbbi etkileri olarak ; terlemeyi arttırmak , ROMATİZMA ağrılarını azaltmak, ağır metallerden arındırmak , derin uyku sağlamak , koku gidermek , bakteri antagonizmisi , küf önlemek , kurutmak ve hava temizlemektir.
  • #3920772
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.