Karabağlarda hp ıpaq el-cep bilgisayarı (sorunsuz)

Karabağlarda hp ıpaq el-cep bilgisayarı (sorunsuz)

Ege » İzmir » Karabağlar
349₺
  • 349₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
Karabağlarda hp ıpaq el-cep bilgisayarı (sorunsuz)
 
Karabağlarda hp ıpaq el-cep bilgisayarı (sorunsuz) Karabağlarda hp ıpaq el-cep bilgisayarı (sorunsuz) Karabağlarda hp ıpaq el-cep bilgisayarı (sorunsuz)
Bu ürünü bateri almak için satıyorum, ____ ARKADAŞLAR SIFIRINDAN TEK FARKI, 2. EL OLMASI, AYNEN DURUYOR SIFIR GİBİ ____ HP-Ipaq el-cep bilgisayarı(Yanında şarj makinesini de veriyorum). Dokunmatik, cepte taşınabilir, hafıza kartı eklenebilir, kullanışlı bir el bilgisayarı. İnternete bağlanır, müzik çalar, kulaklık takılabilir, bluetooth, Wi-Fi çalışır, resim görüntüler, video oynatır, oyun oynanır, exel-word türü programlar vardır, klavyesi ekrandadır, not defterine eliniz ile yazı yazabilir resim çizebilrsiniz. İlanın videosunu görmek için aşağıdaki adrese gidin. http://img696.imageshack.us/img.mp4
  • #2234773
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.